Det grønne område ved Tangkrogen i Aarhus er i denne weekend omdannet til en festivalplads. Ikke for musik, men for mad. For andet år i træk afholdes her en FOOD FESTIVAL. Allerede sidste år var den nordens største madfestival. I år er den endnu større. Region Midtjylland støtter op bag festivalen.
Det grønne område ved Tangkrogen i Aarhus er i denne weekend omdannet til en festivalplads. Ikke for musik, men for mad. For andet år i træk afholdes her en FOOD FESTIVAL. Allerede sidste år var den nordens største madfestival. I år er den endnu større. Region Midtjylland støtter op bag festivalen.
Bag festivalen står en meget lang række af danske større og mindre fødevare-producenter, organisationer, forsknings- og uddannelsessteder. De leverer en række af deres bedste produkter, som tilberedes af kendte madfolk, så de besøgende kan få sig en smagsprøve.
Der er mange regionale virksomheder til stede ved festivalen. De er interesseret i at fortælle forbrugerne om deres produkter. Vækstforum Midtjylland og Region Midtjylland har flere gange kunnet fremhæve, at regionen er storleverandør af danske fødevare. Det er også her i regionen, at der arbejdes innovativt på at skabe nye og anderledes kvalitetsprodukter. Gør vores producenter det godt kan det betyde arbejdspladser.
Udover de mange telte og stande for forbrugerne er en række madprofessionelle fra morgenstunden kaldt til workshops. Blandt disse er kantineledere og kokke fra offentlige og private kantiner og køkkener.
Vi er, hvad vi spiser – og spiser vi sundt, lever vi også mere sundt. Derfor har regionen også en interesse i at få fremmet sunde kostvaner.
Og så er der os som forbrugere, der kan lide den gode smag og oplevelser. Så er man til gourmet og kvalitet, så er FOOD FESTIVALEN 2013 sagen..
Og for børnene er der forskellige danske dyr fra landbruget, som kan fodres og røres.
Læs mere på www.foodfestival.dk